Željko Joksimović održao humanitarni koncert u Tutinu

Željko Joksimović održao humanitarni koncert u Tutinu

joksimovic-tutin-660x330

Direktor Fondacije opštine Tutin Kenan Hot uručio je priznanje Željku Joksimoviću, jednom od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima, na pomoći u podizanju svijesti o potrebi da se pomogne opremanje Opšte bolnice u Tutinu.

Željko je ovo priznanje dobio na humanitarnom koncertu na Gradskom stadionu održanom u ponedjeljak uvečer, kada je napravio lijepu atmosferu i pjevao brojne pjesme sa posljednjeg albuma, poput “Nerado”, “Nisam te zbog lepote voleo”, “Zvezda”, “Isto je”, kao i starije hitove.

“Hvala građanima Tutina na gostoprimstvu, a nadam se da će Opšta bolnica uskoro dobiti svu medicinsku opremu i sve što joj je potrebno”, rekao je Joksimović.

_MG_1874

Amel Mujević, koordinator Fondacije i jedan od organizatora koncerta, istakao je zahvalnost muzičaru.

“Hvala Željku Joksimoviću na nesebičnom doprinosu našoj akciji, u kojoj se trudimo da prikupimo sredstva za Opštu bolnicu u Tutinu. Pozivamo da nam se u tome pridruže svi drugi ljudi dobre volje, i oni koji su u prilici da pomognu”, poručio je Mujević.

_MG_1768

Ciljevi Fondacije opštine Tutin su, između ostalog, da obezbijede preglede specijalista i otvaranje novih odjeljenja u Opštoj bolnici.

“Sve ovo radimo zbog toga što znamo da trenutno trenutno nema važnijeg projekta od definitivnog formiranja Opšte bolnice Tutin. Ustanove za koju mi kao zajednica treba da se izborimo i damo svoj doprinos, jer je to ustanova koja će upravo služiti našoj zajednici, našim roditeljima, našoj deci, rođacima i prijateljima”, rekli su iz Fondacije.

Close