OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST - BUDŽET 2024

ODELJENE ZA BUDZET I FINANSIJE

OBAVEŠTENJE JAVNOSTI

Poštovani sugrađani i sugrađanke,

Opština  Tutin ulazi u proces pripreme budžeta za 2024. godinu i želi da uključi svoje građane i građanke u  predlaganje i izbor projekata i aktivnosti koji mogu biti finansirani  javnim sredstvima.

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da tokom perioda od 27.09 do 16.10. 2023. godine predložite  projekte i/ili aktivnosti za koje smatrate da mogu učiniti  život u našoj opštini  kvalitetnijim i lepšim.

S obzirom da se projekti/aktivnosti finansiraju iz budžeta naše opštine, važno je da se projekti koje predlažete odnose na objekte, odnosno potrebe koje su u nadležnosti lokalne samouprave.

Na ovaj način, Vaši predlozi se mogu naći na listi prioritetnih projekata koji mogu  biti finansirani iz budžeta opštine

U razmatranje će se uzimati oni predlozi/projekti koji su u okviru planiranih sredstava budžeta za te namene, koji sadrže okvirni predračun, koji su izvodljivi i imaju najveći stepen spremnosti (postoji urađena projektna dokumentacija i rešeni su svi imovinsko-pravni odnosi).

Vaše predloge možete proslediti mejlom na finansije@tutin.rs  na predviđenom obrascu koji se nalazi na sajtu Opštine Tutin (www.tutin.rs). Obrasci se mogu naći I popuniti i u opštini Tutin u Odljenju za budzet I finansije.

O načinu predlaganja projekata i ostalim detaljima, informišite se na sajtu opštine: www.tutin.rs ili putem telefona 064 8112690 Sadeta Nezirović, radnim danima od 8-14h.

Upitnik za prikupljanje predloga možete preuzeti OVDE.

Anketni listić možete preuzeti OVDE.

Close